За нас

За нас-транспортна фирма Релакс 2006 ЕООД-коректност и стриктно спазване на крайни сроковеРелакс 2006 ЕООД е транспортна фирма, специализирана в областта на автомобилния транспорт. Вече 12 години компанията развива дейност на вътрешния и международния пазар. Фирмата предлага вътрешенмеждународен и хладилен транспорт, групажи и превоз на извънгабаритни товари. Чрез извършване на транспортни услуги в цяла Европа ние отговаряме на нуждите на нашите клиенти, правейки всичко възможно да предоставим високо компетентни услуги.

Залагаме на коректност, стриктно спазване на крайни срокове, постигане на отлични резултати и конкурентни цени. Нашият опит и професионализъм при транспортиране на товари, бързо и безопасно, е спечелил на Релакс 2006  отлична репутация, която може да се потвърди от нашите сертификати, лицензи  и  партньори – производители, спедиторски фирми и търговци.

Фирма Релакс 2006 ЕООД извършва транспортни услуги в цяла ЕвропаФирмата е участвала  при строежа на редица инфраструктурни проекти в цялата страна. Компетентни служители, адаптивност, вглеждане в детайлите и удовлетвореност на клиентите са основни стандарти, с които не правим компромис. Нашият бързо нарастващ  автопарк, се адаптира към нуждите на всеки клиент. Към момента Релакс 2006 ЕООД разполага с автопарк от 10 камиона Евро-6, 10 камиона Евро-5, две композиции henger и хладилни компзиции Евро-6. 

Обаждане
Локация